• Català
  • Spanish

Com treballem

qualitat i rigor

A l’obrador de GrauVila organitzem els processos i tècniques de treball segons els dos valors més essencials per nosaltres: la qualitat del producte final i el rigor en la seva producció. És per aquesta raó que periòdicament duem a terme controls de qualitat interns que garanteixen la qualitat dels embotits que elaborem.

El gust i l’aroma dels nostres productes són la mostra més clara de la nostra particular forma de treballar a l’obrador. L’essència del treball diari a l’obrador és l’elaboració d’un producte artesà i de qualitat, utilitzant la tecnologia més innovadora que garanteix el gust més autèntic.

EL COMPROMÍS GRAUVILA

“Oferir sempre la millor xarcuteria artesana de qualitat als nostres clients, complint amb els processos, els temps, les elaboracions dels nostres productes i el respecte per la natura i el medi ambient”.

Aquesta idea resumeix el compromís GrauVila, que neix amb l’objectiu d’oferir el millor producte als clients. El nostre compromís es tradueix amb rigorosos controls de qualitat i una forta aposta pels processos més innovadors, que garanteixen el gusts i aromes més tradicionals.

El compromís GrauVila és la garantia de la qualitat i el gust de sempre: un compromís sòlid des dels nostres inicis i que perdurarà en el temps.


Qualitat Qualitat
Responsabilitat Responsabilitat
Professionalitat Professionalitat
Compromís Compromís

Comparteix: