• Català
  • Spanish

Qualitat

de principi a fi

La qualitat és la nostra principal premissa.
Ens distingeix la qualitat en els productes, la qualitat en els processos i la qualitat en el tracte amb els nostres clients i, per suposat, també amb els nostres treballadors. Fomentem els bons hàbits, saludables i de confiança en tots els nostres processos productius i de gestió.

Dels nostres camps, passant per les granges, l’obrador, fins a casa dels nostres clients, garantim una cadena de valor que aposta, especialment, pels valors i el compromís de les coses ben fetes; com abans, com ara, com sempre.


Comparteix:

ELS CONREUS

l’aliment del bestiar

A Grau Vila comptem amb conreus propis, que ocupen una àmplia extensió de terreny. El control exhaustiu de tot el procés és un dels nostres objectius principals, que s’inicia en aquesta primera fase amb la producció de l’aliment del bestiar als nostres conreus.

Aquest plantejament del procés ens permet dur a terme un seguiment del producte des del seu inici: dels conreus obtenim directament els productes amb els quals duem a terme la cria i engreix del nostre bestiar. A més, emprem les tècniques de conreu més adequades, que complementem amb un equipament tècnic que alhora garanteix el respecte de l’entorn.

Embotits Grau Vila
Embotits Grau Vila

Les Granges

la cria i l'engreix del nostre bestiar

A les nostres granges duem a terme un control exhastiu durant la cria i engreix del nostre bestiar, i la qualitat del pinso amb el qual l’alimentem és certificada. Aquesta etapa del procés, per tant, otorga una qualitat certificada als nostres productes.

D’altra banda, les nostres granges compten amb espais adequadament habilitats que garanteixen les condicions higièniques més exhaustives. Només amb aquest control tan exigent podem assegurar la màxima qualitat de tots els nostres productes.

Els Productes

qualitat final del procés

El nostre esperit innovador i la voluntat d’oferir un producte de qualitat han estat el motor que ens ha portat a l’estricte control del conjunt del procés, el qual garanteix els productes més exquisits.

És així com, des del conreu de les nostres terres fins a la comercialització dels nostres embotits, a GrauVila controlem el procés d’elaboració dels nostres productes de principi a fi. Per tant, aquesta metodologia assegura la qualitat de l’article final, sense la necessitat d’un intermediari.

Embotits Grau Vila
Embotits Grau Vila

Productes per a celíacs

per millorar la qualitat de vida dels que pateixen aquesta malaltia

Cada vegada són més nombrosos els agents socials i econòmics sensibilitzats amb aquesta malaltia, que se sumen a iniciatives diverses per millorar la qualitat de vida d’aquells qui la pateixen.

Amb l’objectiu que tothom pugui degustar els nostres embotits, a GrauVila elaborem els nostres productes especialment adreçats a celíacs, que conserven el mateix gust i aroma que la resta dels nostres productes. Formem part d’aquest col·lectiu conscienciat i, avalats per la SMAP, Celíacs de Catalunya, una extensa gamma dels nostres productes ja s’inclou a la nova “Llista d’aliments sense gluten”.