Embotits artesans Grauvila

Xarcuteria artesana és sinònim de compromís i qualitat

HISTÒRIA I ORÍGENS

Des que Isidro Grau va obrir un petit obrador d’embotits artesans el 1960 fins a l’ampliació a l’actual planta de Santiga, el mercat ha anat premiant cada vegada més la qualitat i la professionalitat de la nostra empresa.

Amb l’arribada de la globalització, GRAU va introduir un canvi en l’estratègia. L’any 2003 van començar els primers contactes amb un reconegut productor de porcí, GRUP D´EMPRESES SALVI, iniciant així un procés d’integració vertical que va donar lloc al naixement d’EMBOTITS ARTESANS GRAUVILA.

A GrauVila desenvolupem la nostra activitat elaborant productes de qualitat que evoquen la forma de treballar particular que conservem des dels nostres orígens. Encara avui, els orígens més artesanals són fàcilment visibles al nostre obrador, i els valors tradicionals són clarament transmesos amb la nostra forma de treballar en un espai que conserva un fort arrelament a la tradició.

Des dels nostres orígens fins avui, continuem amb la vocació d’oferir la millor qualitat als nostres clients, treballant amb serietat i amb la mirada posada en el futur, amb la convicció que cada vegada seran més els que seguiran creixent amb nosaltres.

ACTUALITAT

La filosofia dels inicis de l’activitat a GrauVila ha perdurat en el temps i aquest fet ens permet avui obtenir els millors fruits i un ampli reconeixement dins del sector de la xarcuteria de qualitat.

Actualment, la qualitat dels productes i el seu particular procés d’elaboració artesanal fan de GrauVila una empresa destacada dins del seu sector. L’elaboració de productes artesanals, tradicionals i amb el gust de sempre són les directrius a partir de les quals elaborem els embotits més selectes. A més, el fet de disposar de granges pròpies i d’exercir un control sobre la cria i l’engreix del nostre bestiar ens permet dur a terme un seguiment dels productes de principi a fi.

A GrauVila trobem l’equilibri adequat entre la tradició i la innovació i, per aquesta raó, fusionem valors tradicionals amb els processos més innovadors, obtenint com a resultat els productes més selectes per als paladars més exigents.

Amb l’objectiu d’oferir un producte de qualitat, a GrauVila establim les mesures higièniques adequades en tot el conjunt d’espais i els processos que duem a terme. Per aquesta raó, els processos d’elaboració dels nostres productes estan sotmesos periòdicament a estrictes controls de qualitat. Només així podem garantir els millors productes de xarcuteria, amb el gust més exquisit.


Comparteix: